Chytré řešení rodinného domu na míru – pohled klienta

Články / Chytré řešení rodinného domu na míru – pohled klienta

Chytré řešení rodinného domu na míru – pohled klienta

Řešení na míru jsme připravili pro menší rodinný dům. Spolupráce je tentokrát popsána ze strany klienta a my musíme jen doplnit, že jednání bylo oboustranně efektivní a vstřícné.

Jako profesionála v oboru IT mě lákala možnost ovládat zařízení domu prostřednictvím chytrých technologií. Firmu Brand-Tech jsme zvolili jako dodavatele chytrých řešení pro náš dům na základě doporučení našich architektů a rozhodně jsme nelitovali.

Ocenili jsme mimořádnou ochotu nastavit řadu funkcí přímo na míru pro náš dům a naše požadavky. Odborníci z Brand-Techu vždy přišli s několika nápady a možnostmi, jak naše přání realizovat, a mohli jsme jen společně vybírat ty nejefektivnější.

Vše se podařilo vyladit k naší spokojenosti, ať už šlo o automaticky spouštěné noční svícení okolo domu pro větší bezpečnost, nastavení ohřevu horké vody vždy na ranní a večerní špičku či možnost vytápění domu v různých místnostech a různých denních dobách různě díky přednastavenému kalendáři.

Při odjezdu na dovolenou dokáže náš dům díky chytrým řešením simulovat naši přítomnost náhodným pohybem žaluzií či venkovním osvětlením. Naopak při návratu například ze zimní dovolené, stačí pár kliků na mobilním telefonu, a za pár hodin vstupujeme do vyhřátého domova, kde se ale předchozí týden zbytečně nadmíru netopilo.

Řešení společnosti Brand-Tech jsou nejen chytrá a funkční, ale ve svém důsledku také velmi ekonomická a ekologická. Jejich služby rádi doporučíme dál.

Jaroslav Hanslík

majitel domu


Fotoalbum

Zaujalo vás toto řešení? Napište nám!


Kontaktní formulář