Jak probíhá realizace

Články / Jak probíhá realizace

Srovnáme si přístup běžných firem, které nabízí služby inteligentních domácností, a Brand-Techu, který nabízí komplexní řešení.

Jak to dnes běžně chodí

Firmy vyrábějící komponenty pro chytrý dům málokdy provádí instalaci samy. Ta probíhá přes prostředníka, kde výsledek záleží pouze na jeho schopnostech a zkušenostech. Tudíž při koupi drahého systému nemusí dojít k vytouženému výsledku a často také mají implementátoři svázané ruce.

Náš přístup

My se již od začátku podílíme na vývoji SW a HW dodávaných komponent s výrobcem. Vyvíjíme také vlastní přehlednou aplikaci pro ovládání systému Kobra. Máme zkušenosti již s více než 300 instalacemi v rodinných domech, administrativních budovách a jiných typech budov po celé České republice, tak víme, že u realizace je nejdůležitější osobní přístup, konzultace a případná koordinace s ostatními řemeslníky/dodavateli. To, že celý projekt zastřešujeme od začátku až do konce, nám umožní realizovat ucelený koncept celého systému. Během celé realizace aktivně komunikujeme nejen s vámi, ale i s dodavateli tak, aby vše proběhlo hladce. Jakmile je vše hotovo, celý systém naprogramujeme a představíme vám ho.

V jaké fázi nás oslovit?

Pokud přemýšlíte, v jaké fázi svého projektu máte Brand-Tech oslovit s poptávkou, přečtěte si tento článek.

Zaujalo vás toto řešení? Napište nám!


Kontaktní formulář